نملـآويـﮧ الشقـيـﮧ
|| عدد مشآآركاتي ♥ : 3826 || آلعمرـرـر ♥ : 28 || قسمي المفضل ♥ : انا احوب كل المواضيع اللى بالمنتدى || موآهبك / مهنتك ♥ : الرسم / مهندسه ديكور || مآ هو مزاجك الان ♥ : دلوعه خالص || عدد نقآآطي ♥ : 73124 || آلسمُعه ♥ : 16 || تآريخ تسجيلي بآلمنتدي ♥ : 22/02/2009
| موضوع: فرااااااااااااااخ الخميس مايو 14, 2009 12:29 pm | |
| :evil: المقادير ::
2/بصل مقطع قطع صغيره
حبتين طماطم مقصعه صغيره
دجاجه مقطعه الى اربع قطع
حبتين جزر مبشور
علبة صلصل
فنجال زيت /مكعب صغير زبده
5 اكواب ماء كبير
ملعقه ملح كبيره
بهارات مشكله /مكعب ماجي /ملعقه كاري /عود دارسين (قرفه)
10 حبات هيل
4 كاسات ارز( ابو بنتين ) او اي نوع المهم حبه الطويله ومتينه
الطريقه::
نضع البصل والطماطم والزيت و****ده في قدر ونغطيهم الى ان يجف الخليط ونحمصه الى ان يذووب البصل
نضيف البهارات والملح والمعجون الطماط (صلصل)
نحرك الخليط ثم نضيف الماء والدجاجه ونتركها على نار متوسطه الحراره نخليه حوالي النص ساعه
بعد نضج الدجاجه
ناخد مرق الدجاج ونضعه في صينيه فرن ونضيف له الارز المغسول
يغلف بورق القصدير ويدخل في الفرن على نار هادئه
لمده ساعه ونصف
والدجاجه اما ان تقلى في زيت غزير او تشوى بداخل الفرن | |
|